Obnovenie funkčnosti fóra

Novinky a dôlezité oznámenia na portáli CichlidKlub.sk nájdete v tejto sekcii

Obnovenie funkčnosti fóra

Neprečítaný príspevokod Juraj1973 » 26 Jún 2026, 09:45

Ahojte, asi ste zaregistrovali, že nejaký čas nefungovalo toto fórum korektne, nebolo možné sa prihlásiť a boli ďalšie obmedzenia a stránka hodnotená ako nebezpečná. Bolo to spôsobené sprísnenými pravidlami "internetu" a zastaralým "kódovaním" , resp. naprogramovaním . (asi to odborne nebude celkom správne, nie som v tom doma). V poslednom období (resp. dosť často) so býval jednak dosť zaneprázdnený prácou rodinou, domácnosťou ako aj bojoval s nejakými zdravotnými problémami (a v podstate stále bojujem), tak som sa venoval riešeniu problému, tak ako mi to čas a moje možnosti dovoľovali, no nedarilo sa mi. Až ma oslovil ead66y6 čo sa deje ? a následne výrazne pomohol s vyriešením problému. Za to mu patrí veľká vďaka. Takže skúste otestovať funkčnosť fóra a skúste (sme) to tu znovu spoločne oživiť.. .. keď som po celej eufórii dočítal mail, kde sa popisovalo vyriešenie problémov, bol tam ešte dovetok, že čo ešte treba vyriešiť tak uvidíme, ako sa nám podarí vysporiadať s tým (nižšie závery mailu) :

Hotovo:

✅ SSL certifikát aktivován na www.cichlidklub.sk
✅ HTTP → HTTPS přesměrování nastaveno
✅ phpBB databáze opravena (protocol, domain, port, cookie_secure, cookie_path)
✅ Cache vymazána
✅ Přihlášení funguje

Pořešit:

 Upgrade phpBB 3.0.12 na novější verzi

 Upgrade PHP z 5.6 na 7.4+

 Přesměrování http://cichlidklub.sk (bez www) na https
..o druhom človeku si vždy treba myslieť len to najlepšie.. možno sa síce pri tom dožiť sklamania.. ..ale lepšie je byť sklamaný, ako nespravodlivý..
Obrázok užívateľa
Juraj1973

Obrázky: 41

Re: Obnovenie funkčnosti fóra

Neprečítaný príspevokod igor38 » 26 Jún 2026, 10:15

Super :D
Obrázok užívateľa
igor38

Re: Obnovenie funkčnosti fóra

Neprečítaný príspevokod kvietik » 29 Jún 2026, 10:42

Och a ja som si myslel, že som zabudol svoje heslo a preto sa neviem prihlásiť. :roll:
Obrázok užívateľa
kvietik

Späť na Dôležité oznámenia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť